joi, 21 ianuarie 2016

Dragostea Lui... dragostea ta

   Dumnezeu și-a arătat dragostea măreață față de noi prin faptul că Și-a trimis Fiul să moară pentru păcatele noastre. Atunci când meritam mai puțin, Cineva ne-a iubit cel mai mult. Isus a coborât pe pământ pentru a ne dovedi o dragoste mai presus de înțeles, o dragoste jertfitoare, o dragoste nemuritoare.
   Dumnezeu ne arată dragostea Lui în fiecare zi, în fiecare clipă, în fiecare gură de aer pe care o luăm, în fiecare zâmbet, în fiecare răsărit.... Dumnezeu ne arată dragostea în nenumărate feluri.
   Dar este un moment în viața fiecăruia, când Dumnezeu dorește să vadă și dragostea noastră pentru El. Ne trece prin încercări pentru a vedea ce facem noi atunci, Îl părăsim sau Îl iubim în continuare. Și ce fel de iubire ar fi aceea care se exprimă numai atunci când primește ceva?
 O dragoste din interes nu va fi niciodată o dragoste adevărată.

Tocmai de aceea, noi ne dovedim dragostea față de Dumnezeu atunci când nu primim ceea ce credem că am merita. Atunci când nu primim răspunsul dorit. Atunci când ușile ni se închid în nas. Atunci când prietenii ne prăsesc. Atunci când cerul este înorat.
Atunci când mergem din eșec în eșec.
Atunci când rămânem singuri. Atunci când avem necazuri. Atunci când Dumnezeu ne testează și ne modelează.
   Atunci când nimic nu este cum ne-am dorit, când viața pare crudă și greul bate la geam, Dumnezeu vede cât de mult Îl iubim. Atunci... se va vedea cât de mult împlinim din ceea ce vorbim, cât de mult credem din ceea ce citim, cât de mult iubim din ceea ce afirmăm.

   Dumnezeu te iubește din totdeauna și pentru totdeauna!
Chiar și atunci când ți-este greu.
  
   Nu uita, după cum spunea un înțelept: ”un profesor este întotdeauna tăcut în timpul examenului.”
   
   Zâmbește, tăiește, iubește! 

3 comentarii:

  1. Îmi doresc ca în fiecare zi să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Lui nemărginită și să-L iubesc și eu, pe zi ce trece, tot mai mult! Dumnezeu să ne ajute la aceasta! :)

    RăspundețiȘtergere