luni, 11 ianuarie 2016

Trăiește iubirea


   
     Am văzut oameni fericiți și oameni mai puțin fericiți. Am văzut oameni care întradevăr aveau motive întemeiate să fie nefericiți, dar și oameni care pur și simplu așa erau ei. Nefericiți. Mereu cu fața tristă, cu privirea pierdută, cu fața înnorată și cu inima îngreunată.
     Primul instinct a fost să-i învinovățesc. Ca și cum ei ar vrea să fie așa. Dar oare suntem noi întotdeauna conștienți de starea noastră? Putem noi oare să părem veseli dacă nu suntem bine-dispuși? De unde vine fericirea? De unde vine tristețea? Nu suntem și noi oare responsabili de fericirea celorlați? Cum putem face pe un om fericit? Cum putem readuce un zâmbet pe fețele crispate? Cum putem descreți frunți sau îmbucura inimi?
     Cum...?
  
     Iubind.

     Iubirea este pansamentul pentru orice rană. Iubirea este lumina care străpunge întunericul. Iubirea este antidotul pentru ură. Iubirea... este totul.
    Numai iubind putem atinge inimi... numai iubind putem înveselii pe cei triști... numai iubind ajungem la stele, la lună, la soare, la bucurii sincere și revigorante. Numai iubind suntem cu-adevărat fericiți și numai oferind iubire, putem aduce fericire.

     Oamenii sunt așa de nefericiți pentru că nu știu cât sunt de iubiți. Nu conștientizează faptul că sunt iubiți. Se pare că nu este deajuns doar să iubești. Trebuie să și arăți lucurul acesta. Să-i lași pe ceilalți să vadă asta, să simtă asta, să știe asta...

     Vrei o lume mai bună, vrei să fii fericit și să fii înconjurat de oameni fericiți?
-Iubește! Iubește și asigură-i pe toți de dragostea ta! Lasă-i să știe, lasă-i să vadă, lasă-i să simtă că sunt iubiți, prețuiți și de neînlocuit!


    Un înțelept spunea odată: ”M-am născut cu o mare nevoie de a fi iubit. Dar în același timp, cu o mare nevoie de a oferi iubire!” Cred că scopul nostru în viață este să iubim. Pentru că a iubi și a fii iubit este cel mai frumos lucru de pe pământ.

”Iubește-L pe Dumnezeu și El îți va da putere să îi iubești pe alții, chiar și atunci când te dezamăgesc.”- Francine Rivers

     Iubirea, niciodată nu va seca. Iubirea crește, nu scade, o dată împărtășită. Dăruiește iubire și vei avea parte de iubire!
     Iubește și vei fii iubit!
     Iubește ca să fii fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu