luni, 4 ianuarie 2016

Mai aproape ca oricând

   Recent, am primit un mesaj interesant, în urma căruia am făcut câteva cercetări și mi s-a confirmat veridicitatea informației. Înainte să aflați despre ce este vorba, vreau să vă amintesc faptul că de 2000 de ani omenirea așteaptă întoarcerea Regelui. 
     Faptul că Domnul Isus a promis că va reveni să Își răpească Mireasa la Cer nu cred că mai repezintă o noutate pentru niciunul dintre noi, în ziua de azi. Cu toții am auzit acest lucru încă de mici copii, din biserici, din evanghelizări, din cărți, filme, chiar și din avișe, reclame ș.a.m.d. De asemenea, în toate timpurile au existat câțiva oameni care au crezut și au promovat faptul că revenirea Domnului se va întampla în timpul vieții lor. Și anii s-au scurs și ei au plecat de pe pământ, dar revenirea Lui nu a avut loc.
     Noi, însă, trăim istoria. Vedem cu ochii noștrii cum profețiile din Biblie se împlinesc în fiecare zi. Vedem cum nebunia lumii crește și este ridicată la rang de normalitate. Vedem cum relațiile între presoane de același sex sunt legalizate și tot mai mulți încalcă rânduiala stabilită de Creator. Vedem cum rușinea sau părerea de rău este pe cale de dispariție, dar păcatul și egoismul sunt ridicate la rang de cinste. Vedem cum omorârea copiilor este considerat ”un drept” al femeii. Vedem cu săracii gem, văduvele și orfanii sunt asupriți, iar credincioșii sunt ridicularizați. Vedem cu nimic nu mai este serios, cinstit și curat. Nimic nu mai este sfânt. Vedem cum legile susțin imoralitatea. Vedem cum copiii sunt despărțiți de părinți și părinții de copii. Vedem cum răul primește laude și aprobare, dar binele este batjocorit. Vedem cu ochii noștrii cum întunericul se întinde din ce în ce mai rapid peste întreg pământul. Și pentru că vedem cu ochii noștrii toate aceste lucruri, nu putem nega faptul că Domnul Isus este mai aproape ca oricând. Chiar la ușă...
     Acest mesaj ți se adresează ție, cel care Îl cunoști deja pe Dumnezeu, dar și ție, cel care nu crezi în El. Pentru că El există indiferent de ceea vrei tu să crezi. Iar Biblia, care a fost scrisă acum mulți ani, se împlinește astăzi. 
    Tocmai acesta este subiectul mesajului meu. Biblia se împlinește chiar acum. Programul de sănătate cunoscut în întreaga lume sub numele de ”Obamacare” a propus ca toți cetățenii americani să primească un cip în mâna dreaptă sau pe frunte, pentru a putea beneficia de îngriji medicale. Cipul este considerat o reusita, atat din domeniul medical, cat si in cel tehnologic. Dar acest lucru împlinește profeția din cartea Apocalipsei, capitolul 13: 15-18.  Conform acesteia, cipul este semnul fiarei, 666. Ca urmare a acestui fapt, trebuie să fim pregătiți din punct de vedere spiritual să ne întâlnim cu Domnul nostru.
     De asemenea, cipul este conectat la contul vostru bancar, la datele financiare. Amintiți-vă că Biblia spune că nu se va mai putea cumpăra sau vinde fără acest cip.
    Prin urmare, nu numai că Biblia este adevărată, dar cred că noi trăim împlinirea ei.
Pentru mai multe informații legate de această nouă lege, sunteți liberi să căutați pe internet. Veți găsi destule lucruri care să vă confirme cele citite mai sus.

     Dacă astăzi ar fi să pleci... ai merge cu Isus? sau ai rămâne jos? Această întrebare mi se aplică și mie și tuturor oamenilor. Isus ne iubește și ne vrea cu El în Rai. 
Căci după cum spune Scriptura: ”jugul Meu este bun şi sarcina Mea este uşoară ”, merită să ne pregătim! 
     Dumnezeu să ne ajute să fim cu El și în El de-acum și până în veșnicie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu