joi, 18 aprilie 2013

Salvati-va!

   Dumnezeu ne-a iubit atat de mult, incat viata-ntreaga si-a dat pentru noi, pentru a fi salvati. Salvati de ce? poate te intrebi. Salvati din pacatele noastre care ne osandeau inaintea Lui, scapati de o vesnicie in chinuri.
Ceea ce trebuie noi sa facem este doar sa-i ascultam glasul care striga si acum: " Veniti la mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna sufletelor voastre!" Trebuie doar sa-l primim in inima noastra ca Domn si Mantuitor personal! Doar atat? Da, doar atat, pentru ca El a platit pretul intreg, pe o cruce, la Golgota!
  Imagineza-ti cum ar fi, daca intr-o noapte, in timp ce toata lumea doarme, sa izbucneasca un incendiu devastator. Te ridici din pat, te uiti afara si vezi numai fum. Ce faci? Iti iei familia si fugi afara, nu-i asa?
Dar inainte, alergi la fiecare vecin si strigi: " Foc! Foc! Salvati-va!". Bati la fiecare usa si incerci sa-i trezesti si pe cei din jur sa sa salveze si ei! Te gandesti din clipa in clipa ca flacarile ii pot cuprinde...si atunci...atunci poate e prea tarziu! Cine dintre noi, atunci cand ar afla ca flacarile ii ameninta casa si viata ar ramane nepasator? Cine s-ar putea culca in continuare? Dimpotriva, cred ca toata lumea ar iesi si ar fugi la adapost de focul salbatic.
  Acesta este doar un exemplu care ne ajuta sa ne imaginam mai usor cum este cu viata noastra. Suntem amenintati de flacarile iadului si totusi stam nepasatori? Cand poti sa fi salvat prin Isus, de ce mai stai pe ganduri? Vino la Domnul, este gratis! :)
  Si-apoi, gandeste-te cum ar fi sa-ti ieie foc casa, cand tu dormi si nimeni sa nu te anunte? Asa ca spune mai departe precum personajul din povestire: "Salvati-va! Foc! Foc!"
  Poate ca cei ce te vor auzi, te vor asculta si vor fi si ei salvati. Rasplata ta va fi mare atunci.
  Dumnezeu te mai chiama si azi. Intrebarea este, vrei tu sa fi salvat si de pacate iertat ?
   Daca DA, atunci azi e momentul potrivit, maine nu sti de-i mai fi! Apleca-te smerit in rugaciune si lasa-I Lui tot trecutul si pacatul tau, apoi cere-i iertare si multumeste-i pentru jertfa Fiului Sau. Vei vedea ca vei deveni un om nou. Un fiu de Dumnezeu! El sa te-nsoteasca toata calatoria vietii tale pe ecest pamant de acum-incolo!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu