miercuri, 17 aprilie 2013

Fii tu insuti!

 Fii tu insuti in orice imprejurare, nu te gandi ce parere are celalalt despre tine. Nu conteaza parerea oamenilor, ci a lui Dumnezeu!
 Cand scrii, orice ai scrie: un articol, un eseu, o poveste sau chiar un roman, nu te lasa influentat de cei ce te-nconjoara! Nu asculta glasurile rautacioase! Lumea nu va fi niciodata multumita. Intotdeuna va avea ceva cu care sa nu fie deacord, oricat de perfect ai incerca sa fi. Daca te lasi condus de vant, nu ai s-ajungi nicaieri. Vei fi mereu pe ici- pe colo. Asa ca incearca sa-ti croiesti un drum in viata, drumul tau!
 Creaza-ti propria tinta si gaseste-ti prilejurile sa ti le indeplinesti. Urmeaza-ti visele, nu renunta pentru nimic la ele. Vei vedea peste ani, ca tocmai acestea au fost pata de culoare, pe plansa vietii tale. Foloseste-te de fiecare experienta a vietii pentru a deveni cu adevarat un om valoros. Invata de la cei varstnici sa pretuiesti fiecare clipa, fiecare moment, pentru ca nu te vei mai intalani a doua oara cu el. De la cei tineri, sa privesti totul cu un suras si ambitie. Viata ta este asa cum o faci tu! Tu decizi daca vrei sa fie frumoasa si plina de bucurii impreuna cu Dumnezeu sau plina de distractii false, care duc la o viata amara si plina de dezamagiri.
  Fa un pas catre El, iar Dumnezeu va face mult mai multi inspre tine! Nu te teme, nu vei fi singur, nici parasit! Chiar daca toti te-ar lasa, El ramane prieten loial toata viata! Chiar daca toti te-ar rani, El are balsamul alinator pentru sufletul tau.

Nu te teme sa incredintezi un viitor necunoscut, unui Dumnezeu omniscient si nu uita sa fi tu insuti in orice circumsatnta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu