vineri, 5 septembrie 2014

Un nou început

   Întotdeauna va exista un sfârșit și un nou început. Chiar acum ne despărțim de o frumoasă săptămână care se îmbarcă în trenul vieții. Nu încape loc de întârziere, căci conductorul Timp își face bine meseria. Cred că ne-am obișnui deja. Când pleacă una, când vine alta și trebuie să luăm totul de la început. Aceeași gară, acelaș peron, acelaș tren și...cel mai trist...acelși conductor grăbit.
   Orice început are un sfîrșit și după orice capăt de linie urmează un nou orizont. După noapte vine o nouă zi și după zi vine iar noapte.
   Nu trebuie să lăsăm tristețea să ne copleșească, ci trebuie să privim cu speranță către zorii zilei ce răsar timid. Nu te teme de un capăt de linie în viața ta, căci ea demonstrează că te așteaptă un nou început. Și acest NOU ÎNCEPUT este șansa ta de a trăi întradevăr frumos, e șansa ta de a deveni mai bun, de a te autodepăși...e șansa ta de A FII!
   După noapte vine zi...după nor vine iar soare...după moarte, viață veșnică....pentru că tot în lume e trecător. Iar tu...ești un simplu călător sub soare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu