luni, 1 septembrie 2014

Gândul lunii

   Încă o petală s-a desprins din floarea acestui an... Și o dată cu ea s-a dus și vara!
Dar iată că după orice sfârșit urmează un nou început, cum după fiecare noapte urmează o nouă zi și după fiecare ploaie, un cer senin!

  Parcă ieri ne bucuram că vine vacanța mare și uite că acum ne apropiem cu pași repezi spre începerea noului an școlar. Este Septembrie, luna în care elevii își încep studiile, luna roadelor, luna strugurilor, gutuilor, castanelor și a nucilor, luna care ne oferă multe motive de mulțumire.


   Este septembrie 2014. O lună specială, dar trecătoare... este un timp cu care nu ne vom mai întâlni niciodată. Așa că haide-ți să îl prețuim cât de bine putem. Haide-ți să trăim ca și cum ar fii ultima noastră lună!

 Ți-am pregătit pentru această lună câteva sfaturi, încurajări, care îți vor fii de folos în viața de zi cu zi. Poartă-le la gât sau atașează-le ca accesoriu pentru inima ta! Ai grijă de ele să nu le pierzi! Iar dacă vezi pe cineva care duce lipsă, împrumută-i-le, nu mă supăr!

Încrede-te în El!
Nu te teme că vei cădea! Dumnezeu este suficient de puternic să te țină.
Nu te teme că vei pierde! Cu Dumnezeu alături totul este un câștig.
Nu te teme că ești prea slab! Dumnezeu este tăria ta.
Nu te înfrica de dușman! Domnul va lupta pentru tine.
Nu te lăsa doborât de probleme! La Domnul găsești orice rezolvare.
Nu te îngrijora pentru ziua de mâine! Dumnezeu este deja acolo!

Încrede-te in Domnul și mergi înainte! Nu descuraja! Cerul e de partea ta! ;) Îți doresc să ai parte de un timp minunat alături de Dumnezeu și de cei dragi! Îți doresc un an școlar bun și încununat numai cu seccese!

 Te aștept oricând, tot aici, pentru o porție de speranță!