miercuri, 2 iulie 2014

Fa o schimbare! Fii o schimbare!  Ne plangem deseori, ca lumea nu este asa cum ar trebui. Dar nu facem nimic sa o schimbam...  De ce? Totul este cu putinta, daca vrei!

  Nu mai sta si plangi, ridica-te si fa ceva! Pe oameni nu-i poti schimba usor, dar indreapta-te mai intai pe tine si apoi vei vedea cum se vor indrepta si ceilalti.
  "Tot ce vrei sa-ti faca tie oamenii, fa-le si tu la fel!" Daca vrei ca oamenii sa fie buni, fii ,tu, bun, mai intai de toate! Daca vrei ca oamenii sa-ti sara intr-ajutor, atunci cand ai nevoie, fii ,tu, un adevarat saritor! Daca vrei sa aprinzi lumina in intunericul acestei lumi, fii ,tu, prima luminita! Daca vrei sa aduci primavara in tara, fii, tu, cea dintai floare! Fii tu exemplul de care au nevoie cei din jur! Fii tu deschizatorul de usi! Incepe sa imprastii mireasma primaverii si vei vedea cum multi altii se vor molipsi de la farmecul tau!
"-Cu o floare nu se face primavara, zici?
 Eu cred ca primavara incepe tocmai cu o floare! La-nceput e una singura, dar apoi mai rasare una si inca una si pana la urma se face tot campul plin de flori."

              ~Totul este cu putinta celor ce cred! ~ Nu subestimati inceputurile slabe!~

   Fii tu o schimbare in bine pentru orasul tau, tara si lumea ta!
   Daca fiecare si-ar face curatenie in dreptul casei sale, tot orasul ar fii curat! Daca fiecare am gandi asa, atunci impreuna am putea muta chiar si muntii din loc! Pentru ca fiecare putem contribui la crearea unei lumi mai bune!
   "O mana, doua, cinci sau noua, de vreti sa ne unim...zeci sa fie, o suta, o mie, in unitate biruim!"