miercuri, 1 octombrie 2014

Gândul lunii

Bine v-am regăsit, dragi cititori, la o nouă rază de speranță, cu care v-am obișnuit de ceva vreme, intitulată "Gândul lunii"! Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și suntem deja în octombrie! Frunzele încep să se desprindă și să-și ia zborul, vântul și ploaia se fac comode, în timp ce oamenii își scot paltoanele de prin dulapuri și se pregătesc de o iarnă lungăăăăăă. :)

Să nu uităm că la fel cum anotimpurile de schimbă, cum frunzele cad și se lasă purtate în vânt, tot așa  trece și omul. Prețiuește viața, căci este scurtă! Prețuiește ceea ce ai! Fii mulțumitor pentru ceea ce ești și acceptă ceea ce nu ești! Fii atent la lucrurile esnțiale în viață! Iubește-ți familia și spune-i aceasta cât mai des! Respectă-ți vecinii și ajută-i oricând se ivește ocazia! Învață pe cei începători în viață cum să trăiască frumos și fii tu însuți un exemplu! Trăiește ca și cum ziua de astăzi ar fi ultima ta zi, dar visează, ca și cum ai trăi o mie de ani!
Fii sincer și modest întotdeauna! Nu te preocupa de ceea ce cred oamenii despre tine, ci de ceea ce crede Dumnezeu! Omul vede ce izbește ochiul, dar Dumnezeu cunoaște inima!
Nu uita, în luna aceasta fă ceva ce n-ai mai facut niciodată până acum! Îndrăznește să fii diferit! Îndrăznește să crezi în Dumnezeu, chiar dacă nimeni nu crede. Îndrăznește să mergi drept înainte, chiar dacă nimeni nu merge cu tine. Îndrăznește!






Nu contează timpul care trece, frunzele care cad sau soarele care apune zilnic, ci omul care ai devenit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu